Termék keresés
Névrészlet:
Keress!
Bejelentkezés

Bejelentkezés


Regisztráció
Termékeink
Az Ön kosara
a kosárban nincsenek termékek
Hírek

Évvégi kiszállítási információk

Köszönjük, hogy a cégünk által Magyarországon fejlesztett és gyártott termékeket választották az idei évben is! Az ünnepek és szabadságok miatt a következőképp alakulnak az év végi szállítási időpontok. • 2016.12.21. Szerda délelőtt 9 óra 2016.12.27. Kedd délelőtt 9 óra között beérkező... tovább

2015.12.10. 15:39:23

Referenciaismertetők

A termékeink nagy részét az Európában általánosan elfogadott és szakmailag elismert BDIH (Bundesverband deutscher Industrie- und Handelsunternehmen) előírásainak figyelembevételével készítettük. A bőrgyógyászati, toxikológiai és egészségügyi kockázatelemzések alapján az általuk natúrkozmetikumokban tiltott, vagy nem ajánlott hatóanyagokat natúr- és bio kozmetikumainkban nem alkalmazzuk. Továbbá termékeink gyártása során a tiltott eljárásokat, pl. gammabesugárzás, genetikailag módosított organizmusokból származó alapanyagok, pl. kukoricacsírát nem alkalmazunk. Termékeink során állatkísérleteket nem végeztünk, mivel több évtizede alkalmazott alapanyagokat használunk, amelyek nagytisztaságúak és egészségesek.

A natúr és biokozmetikumokban tiltott elölt állatokból származó, zsiradékok fehérjék helyett növényi eredetű hatóanyagokat alkalmazunk, pl. shea vaj.

A BIOKONTROLL Hungária Nonprofit Kft 2005 óta a magyar ökológiai termékekre vonatkozó előírások kozmetikai szabályozásának/feltételrendszerének megfelelően kifejlesztettük és 2006 őszén engedélyeztettük a Biola ökológiai kozmetikum (biokozmetikum termékcsaládunkat), amely ellenőrzött ökológiai alapanyagokból készülő termékeinkkel történő arc és testápolást szolgálják. A jelenleg hatályos magyar szabályozás szerint akár tizennyolcszor annyi bio minősítésű hatóanyag felhasználásával készülnek termékeink, mivel az Európában általánosan ismert ECOCERT feltételrendszeréhez képest a magyar szabályozás szigorúbb. A biokozmetikumokat minden esetben tanúsíttatni kell, és rendszeresen ellenőrzik a szabályozás betartását, ezért minden biotermékünkön a Biokontroll Hungária lógója látható. Mellékelten megtalálhatja a folyamatosan bővülő termékskálánk és üzemünk tanúsítását honlapunkon.