Termék keresés
Névrészlet:
Keress!
Bejelentkezés

Bejelentkezés


Regisztráció
Termékeink
Az Ön kosara
a kosárban nincsenek termékek
Hírek

Évvégi kiszállítási információk

Köszönjük, hogy a cégünk által Magyarországon fejlesztett és gyártott termékeket választották az idei évben is! Az ünnepek és szabadságok miatt a következőképp alakulnak az év végi szállítási időpontok. • 2016.12.21. Szerda délelőtt 9 óra 2016.12.27. Kedd délelőtt 9 óra között beérkező... tovább

2015.12.10. 15:39:23
Sikeres regisztrációhoz kérjük, hogy valamennyi mezőt ( a számlázási adatokkal együtt!) szíveskedjen kitölteni!. Kérjük, hogy szakipari, professzionális felhasználók (kozmetikusok, kozmetikai szalonok) jelszóigényléséhez legyenek szívesek szakipari engedélyük és oklevelük számát a megjegyzés rovatban részünkre megadni. Kérjük egyúttal a fenti dokumentumok fénymásolatát faxon részünkre a 06 76 508 012 megküldeni szíveskedjenek.

A fax megérkezését követően két munkanapon belül megküldjük a szakipari felhasználási jelszót.

Az "Azonosító:" mezőben érvényes e-mail címét szíveskedjen megadni! E-mailben megkapott belépési azonosítóját és jelszavát ne felejtse el aktiválni!

Adatok
Email cím:      
Név (számla címzettje):  
Telefon:
Web:
Fax:
Számla nyelve legyen:
Fizetés módja általában:
Számla devizája legyen:
EU Adószám:
Figyelem! Amennyiben kitölti az EU Adószámot, akkor ÁFA nélküli számla kerül kiállításra. Amennyiben ÁFÁ-s számlát szeretne, kérjük hagyja üresen!

Írja be a képen látható szöveget:

Jelszó:    
Jelszó mégegyszer:


Számlázási adatok
Ország:  
Település:
Irányítószám:
Cím:
Házszám:
Megjegyzés:

Adatok küldése